RSS

#Тимошенко спочатку назвала Антикорупційний суд «власністю президента», а потім за нього проголосувала

июня 7, 2018

kurva-Timoshenko1

 

Тимошенко вимагала передати законопроект до Венеціанської комісії, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко сьогодні перед голосуванням щодо створення Вищого антикорупційного суду України заявила, що її політсила не буде голосувати за цей законопроект.

За словами Тимошенко, її команда з першого дня підтримувала Антикорупційний суд, його створення, але лише за однієї умові: якщо він не буде незалежний від президента України.

«Якщо цей суд буде незалежний — в цьому є сенс і зміст. А якщо це маріонетка в руках президента чергова, так як Верховний суд, то тоді навіщо весь цей цирк? Я можу зараз твердо сказати: той законопроект, який вони узгодили, залишає Антикорупційний суд приватною власністю президента України, і тому забудьте про боротьбу з корупцією», — заявила Тимошенко.

Вона вимагає передати цей законопроект до Венеціанської комісії.

«В тому варіанті, який треба узгоджувати, і після обіду приймати рішення після заключення. Я вважаю, що це єдиний шлях, тому що те, що там зроблено, нічого спільного не має з незалежним Антикорупційним судом. І тому, хто хотів залишити корупцію, той хай голосує. А хто боровся проти неї», — знайте, що цей фейк — наголосила лідерка фракції.

315 народних депутатів 7 червня 2018 року підтримали створення Антикорупційного суду. Юлія Тимошенко також проголосувала за цей законопроект.

147 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям