RSS

Кума Путіна Медведчука підтримує українська влада, бо досі не порвала із Москвою, – Левко Лук’яненко

мая 23, 2017

Medvedchuk-putin3-500x282

 

Український політик, лідер організації «Український вибір» Віктор Медведчук надалі зберігає серйозний вплив в Україні, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Усе тому, що в цьому проросійському політику сприяє чинна українська влада.

Про це в коментарі журналістам заявив український дисидент, політик, громадський діяч, перший Надзвичайний і Повноважний Посол України в Канаді Левко Лук’яненко.

«Чому Медведчук досі зберігає такий вплив в Україні? Тому й зберігає, що його підтримує українська влада. Хто персонально – сказати важко, але очевидно: наша державна верхівка підтримує Медведчука», – наголосив Лук’яненко.

На його думку, українська влада підтримує Медведчука, тому що сама не до кінця порвала з Москвою і зберігає з нею старі зв’язки.

Начебто, в українській верхівці повинні бути люди, які будуть воювати з Путіним і його впливом усередині України. Але їх або немає, або вони цього не хочуть, звідси і терпиме ставлення, зокрема до кума Путіна Медведчука, – наголосив український дисидент.

Водночас Лук’яненко висловив упевненість, що вимогу українського суспільства про розслідування «злочинної діяльності Медведчука» буде виконано. Цьому, на думку політика, може й сприяти президент України Петро Порошенко.

«Впевнений, врешті-решт цю вимогу буде виконано. Думаю, Порошенко прискорить цей процес. У мене критичне ставлення до президента, але я вдячний йому, що він діє, як український президент, а саме обмежує вплив російських ЗМІ та інтернету, тим паче, що Московія вела інформаційну війну проти України з 1991 року», – наголосив дисидент.

362 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям