RSS

Директор заводу Фірташа Володимир Сивак вивів 492 мільйони гривень державних коштів на Кіпр. Подробиці

сентября 24, 2016

Sivak-Dmitro1-500x315

 

Затриманий за звинуваченням у розтраті 492 млн грн державних коштів директор Запорізького титано-магнієвого комбінату Володимир Сивак вивів їх через підконтрольні підприємства та енергогенеруючі компанії на Кіпр.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив заступник голови Спеціальної антикорупційної прокуратури Володимир Кривенко, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Частково гроші були виведені через підконтрольні суб’єкти на республіку Кіпр, частково – на енергогенеруючі компанії в Україні і в подальшому також на Кіпр», — сказав він.

За словами Кривенка, прокуратура розраховує притягти до відповідальності й кінцевих отримувачів вигоди від зазначених незаконних дій.

«Розслідування ведеться по трьох лініях. Розкритий уже перший ланцюг, затримана перша особа. В подальшому, я думаю, що ми вийдемо на кінцевих бенефіціарів», — наголосив заступник голови САП.

24 вересня 2016 року Солом’янський районний суд Києва провів засідання з обрання запобіжного заходу директору ЗТМК.

Для затриманого директора ЗТМК слідство вимагатиме призначення суми застави у розмірі 492 млн грн, що відповідає завданому збитку державі.

679 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям