RSS

В Чернігові #Порошенко пройшов крізь натовп бойовиків «НаціАнального корпусу», всупереч заборони Держохорони. Відео

марта 14, 2019

Poroshenko-Petro10-500x375

Порівнявшись з представниками «Нацкорпусу», президент заявив, що не допустить дестабілізації країни, повідомляє 40ka.info.

Після закінчення Ради регіонів в Чернігові, де перебував президент Петро Порошенко, глава держави, всупереч рекомендаціям Управління державної охорони, прийняв рішення пройти через натовп «Нацкорпусу», який пікетує заходи за участю президента і вимагає швидкого суду над екс-заступником Ради Національної безпеки і оборони Гладковським.

Президент відмовився сідати в авто, щоб об‘їхати пікетувальників, а направився до них і пройшов через натовп. Порівнявшись з представниками «Нацкорпусу», Порошенко заявив, що не допустить дестабілізації країни.

Після цього Порошенко пішки пройшовся до площі, де було встановлено сцену для його виступу перед чернігівцями.


11 березня тітушки політсили «Національний корпус» анонсували проведення нових акцій протесту з вимогами до президента Петра Порошенка щодо покарання причетних до розкрадання в оборонному секторі.

Раніше представники політичної партії «Національний корпус» з’явилися на мітингу президента Петра Порошенка у Черкасах у суботу, 9 березня. Після мітингу сталися сутички поліції із «Національним корпусом». Зокрема, начальник Головного управління Національної поліції області отримав травми. У нього на обличчі було помітно кров.

Зранку 10 березня до лікарні звернулося 22 працівники поліції, які отримали травми внаслідок сутички у Черкасах з представниками «Національного корпусу». Дев’ятнадцять з них госпіталізовано. Спочатку повідомлялося про 15 постраждалих поліцейських.

Поліція заявила, що у Черкасах поліція затримала двох осіб, які підозрюються в організації громадян для вчинення хуліганських дій та нанесення тілесних ушкоджень працівникам поліції під час сутичок 9 березня.

302 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям