RSS

#Порошенко провел тайную встречу с рашистом Грызловым. Подробности

января 12, 2016

Poroshenko-ru1-500x281

 

Бывший главред газеты «Вести» Игорь Гужва заявил о том, что 11 января 2016 года состоялась встреча президента Украины Петра Порошенко и представителя России на переговорах по Донбассу Бориса Грызлова.

Об этом он написал на своей странице в Facebook, сообщает sprotiv.org.

«Много разночтений по поводу того — состоялась ли встреча Порошенко и Грызлова вчера или не состоялась. Правильный ответ — состоялась. По моим данным они встретились вечером в районе 8 часов (после возвращения Порошенко из Тернополя). Продолжалась встреча 2,5 часа. С глазу на глаз. Улетел Грызлов в Москву примерно в полвторого ночи. О конкретных итогах разговора пока информации нет. Но, возможно, вскоре будет», — отметил он.

Прилет Бориса Грызлова не анонсировался прес-службой президента Петра Порошенка. Грызлов — одноклассник главы Совбеза РФ, бывшего главы ФСБ Николая Патрушева. С 26 июля 2014 года он входит в санкционный список ЕС. Грызлову запрещен въезд на территорию стран Евросоюза.

***

10 травня 1941 року відбулась одна з найтаємничіших подій XX ст. В 17.45 Рудольф Гесс, без відома Гітлера та вищого керівництва, вилетів  з Аугсбурга на викраденому літаку «Мессершмітт» Вf110 з запасом палива в один кінець. Для сміливого польоту і керування літаком була потрібна висока майстерність пілота. Рудольф був змушений уникати радарів, ухилялись від ворожих британських винищувачів, сотні кілометрів летіти бриючим польотом крізь майже нульову видимість через туман.

Гесс стрибнув з парашутом у Шотландії, в Іглшемі, після настання темряви. Він приземлився в 12 милях від маєтку герцога Гамільтона. Гесс був одягнений у форму лейтенанта Люфтваффе, мав при собі карту з наміченим маршрутом, фотографії його і сина, а також візитну картка знаменитого геополітика, професора Карла Гаусхофера. Син Карла Гаусхофера Альбрехт, швидше за все, і був ініціатором цієї місії.

Гесс залишив записку, у якій просив Гітлера пробачити його за цей вчинок і зрозуміти правильно його наміри. В своєму щоденнику Геббельс згадує пронизливий крик та сльози на очах фюрера, коли той прочитав записку. Гітлер одразу ж оголосив Гесса божевільним.

Спочатку Гесс назвався під видуманим ім’ям, а коли зустрівся з герцогом Гамільтоном, розповів йому, хто він насправді. Тоді Гесса затримала Британська влада, провела декілька допитів та зберігала під вартою, як військовополоненого, аж до Нюрнберзького процесу, тримаючи в таємниці усю інформацію про допити.

2 118 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям