RSS

#Порошенко заявив про небезпеку введення воєнного стану — це заборонить постачання зброї, продукції подвійного призначення

июля 26, 2016

voen-stan1

 

Петро Порошенко висловив свою позицію щодо введення воєнного стану. Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

На зустрічі з представниками фракцій та груп депутатів, президент повідомив, що не підтримує введення військового стану.

«Закликаючи владу до ухвалення рішення про введення воєнного стану, народні депутати мають усвідомлювати наслідки для країни такого рішення. Сьогодні навіть одне необережне слово здатне потягнути за собою великі наслідки», — заявив президент.

Президент зазначив, що війна в Україні вже йде, і ефективне функціонування армії та її забезпечення неможливе при введеному військовому стані в державі.

«У воєнному стані заборонено постачання зброї, продукції подвійного призначення, а нам треба виграти війну», — додав Порошенко.

Він також сказав, що країнам у стані війни МВФ не дає грошей.

Водночас, путінські бойовики повідомляють, що українські воїни щодня просуваються на 200-300 метрів уперед, однак представник Генштабу, полковник Анатолій Кравчук заперечив цю інформацію.

«Якби Україна справді відбила ці землі, то ми втратили б політичну підтримку світової спільноти в Мінських домовленостях. І це, фактично, єдина причина, чому ми це не можемо зробити», — сказав він.

Кравчук додав, що ОБСЄ бачить порушення Мінських домовленостей із боку бойовиків, однак не завжди робить висновки, які хотілося б бачити українській стороні.

838 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям