RSS

#Порошенко хвалиться створенням ширки з Опоблоком та групою «Відродження»

сентября 6, 2016

Poroshenko-poneslo1-500x431

 

Президент Петро Порошенко закликав ставитися спокійно до голосувань у парламенті, коли президентські чи урядові ініціативи підтримують опозиційні сили.

Про це сказав президент Петро Порошенко під час виступу у Верховній Раді, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«На початку року ми отримали дуже важливий для парламентсько-президентської демократії досвід подолання парламентсько-урядової кризи. Ми створили коаліцію, обрали новий уряд і при цьому слід навчитися спокійно і без драми сприймати ситуативні голосування в парламенті, коли президентські чи урядові ініціативи підтримують різні фракції опозиції чи позафракційні групи», — сказав він.

«Це ж не трагедія. Це навпаки, позитив, коли важливі для країни рішення спираються на підтримку часом навіть конституційної більшості», — додав Порошенко.

Як відомо, у 2016 році було кілька важливих голосувань президентських ініціатив, які були підтримані не коаліційними силами.

Зокрема, під час призначення прем’єром Володимира Гройсмана лише 206 депутатів від фракцій «Блок Петра Порошенка» і «Народний фронт» проголосували за призначення Володимира Гройсмана.

Водночас, 12 голосів дали позафракційні депутати, 23 – депутати групи «Відродження», ще 16 – депутати групи «Воля народу».

Також під час голосування за президентську судову реформу 2 червня 2016 року і «Відродження», і «Воля народу», і «Опозиційний блок» проголосували майже повними складами.

555 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям