RSS

Не можна закривати Липецьку фабрику, бо з безробітних шоколадників створиться Липецька бригада для відправки на Донбас

февраля 19, 2017

Poroshenko-garant-corupt-500x393

 

З’явилася вкрай дивна «оперативна» інформація від ГУР МО України.

Виявляється, «терористичні бандформування» поповнюють свої ряди за рахунок шахтарів, звільнених з шахт, які були закриті в результаті української блокади.

Таким чином, доблесні українські розвідники знайшли рецепт перемоги над ворогом – треба дати йому роботу! І нікому буде воювати! Думаю, наступною сентенцією буде аргумент влади про те, що ніяк не можна закривати Липецьку фабрику, бо з безробітних шоколадників створюється Липецька бригада для відправки на Донбас!

Якщо серйозно, то, по-перше, шкода, що аргументи російської і вітчизняної кабмінівсько-президентської пропаганди ретранслює український ГУР МО.

По-друге, владі, яка остаточно прокралася та забрехалася, аби зняти питання стосовно блокади, краще пояснити як проходило ціноутворення на електроенергію, хто закуповував і давав закуповувати вугілля за завищеними цінами, залізши в кишеню до кожного українця? Навіщо так багато і активно брехали всі: Президент, прем’єр і профільний паливно-енергетичний міністр про вигадану формулу «Роттердам плюс» і диверсифікацію? І головне – хто за це відповість, хто сяде в тюрму і коли українцям повернуть гроші з вугільно-енергетичної оборудки?

Я не думаю, що хтось з блокадників хоче знищити енергетичний сектор чи металургійну промисловість країни, але блокада викрила величезну фінансову аферу влади і відповісти за це обов’язково доведеться! І нісенітниці про «шахтарів-бойовиків» не допоможуть цього уникнути!

Андрій Білецький, народився у Харкові у 1979 р., громадський діяч, політв’язень режиму Януковича, sprotiv.org.

393 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям