RSS

#Порошенко пропихає свого кандидата в аудитори НАБУ шляхом фальсифікацій, — Сергій Лещенко

марта 15, 2017

banda-poroshenka1-500x389

 

Як стверджує нардеп Сергій Лещенко, адміністрація президента пропихає свого кандидата в аудитори НАБУ шляхом фальсифікацій, повідомляє sprotiv.org.

Прагнучи приборкати Національне антикорупційне бюро, адміністрація президента Петра Порошенка вдається до фальсифікацій, аби пропхати на посаду незалежного аудитора НАБУ підконтрольного їй кандидата.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook нардеп Сергій Лещенко.

Він зазначив, що фальсифікація відбулася у стінах самого парламенту, коли «Блок Петра Порошенка» та «Народний фронт» вносили кандидатуру Найджела Брауна на цей пост.

За словами Лещенка, офіційне подання на Брауна було зареєстровано у Раді аж через 3 години після того, як парламент висловив свою позицію щодо його призначення.

«Тобто на момент розгляду питання він був просто самозванцем. Якого придумали на Банковій, тому що пропуск під купол парламенту Брауну був замовлений фракцією БПП», – резюмував нардеп.

На думку Лещенка, такі порушення регламенту мають бути предметом розгляду не лише регламентного комітету Верховної Ради, але й правоохоронних органів. У зв’язку із цим нардеп підготує відповідні клопотання.

Нардепи від «Блоку Петра Порошенка» і «Народного фронту» пропонують кандидатуру Найджела Брауна до складу комісії, що займатиметься аудитом Національного антикорупційного бюро.

212 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям