RSS

#Порошенко призначив до себе заступника Дмитра Табачника

марта 15, 2016

Tabachnik-Dmitro10

Порошенко порушив закон про люстрацію, призначивши заступником голови адміністрації президента Олексія Дніпрова.

Директор департаменту із питань люстрації Тетяна Козаченко відверто звинуватила Петра Порошенка в тому, що він не виконує закон про люстрацію. Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

За словами Козаченко, в АП працюють особи, які підтримували “диктаторські” закони. “На посаді виявлено заступника голови адміністрації президента Олексія Дніпрова, який у відповідний люстраційний період був заступником міністра освіти Табачника. Незважаючи на це, він був призначений в АП”, – повідомила керівник департаменту.

Крім того, Козаченко знайшла голову ОДА, який теж підпадає під люстрацію у Кіровоградській області. Сергій Кузьменко теж голосував за сумнозвісні “диктаторські” закони.

За словами керівника департаменту, Порошенко зволікає із звільненням голів СБУ у Вінницькій, Хмельницькій та Чернівецькій областях, які, за її словами, уникають люстрації. Згадала Козаченко і про низку прокурорів, які досі обіймають керівні посади в силових структурах, хоча під час Революції Гідності вони виступили проти активістів Майдану.

974 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям